Menu Sluiten

Reinigen Verdampers


Reinigen verdampers

Informatie over reinigen verdampers

 

Als u thuis een koelkast of een airconditioner hebt, is hetmeer dan waarschijnlijk dat u van tijd tot tijd de spoelen moet schoonmaken.Het is niet erg moeilijk om de verdamperspiralen en de koelmiddelleidingenschoon te maken, vooral als u het juiste gereedschap gebruikt.

U kunt geldbesparen door het zelf te doen, maar als u dit nog nooit eerder hebt gedaan,moet u de hulp van een vakman inroepen. Dit komt omdat u te maken krijgt metelektriciteit wanneer u de spoelen en leidingen reinigt, wat potentieelgevaarlijk kan zijn. U zou kunnen eindigen met geëlektrocuteerd, verbrand,gesneden of zelfs gescheurd.

 

Laat jij het reinigen van de industriele verdampers in uwwinkel, kantoor of ander bedrijfsgebouw te graag over aan specialisten inindustriële schoonmaak, met name in voedingsbedrijven en de horeca.

 

Als u een aantal veranderingen wil aanbrengen om uwenergierekeningen te verlagen, is het reinigen van de verdampers misschien dejuiste manier. De reden waarom u deze keuze doet, is omdat het de meestkosteneffectieve manier is om het overtollige vocht uit uw keuken of andereruimte te elimineren. De meeste mensen zijn geschokt wanneer ze zich realiserenhoeveel water de verdampingslucht bevat.

 

Als u regelmatig de ramen openzet en de ventilatoren in uwhuis aanzet, trekt u onbewust veel vuil en puin naar binnen dat deairconditioner in de ruimte loslaat. Er kan vuil en puin in de condenserzitten, waar het koelgas doorheen gaat om het koel te houden.

 

Het is belangrijk om de verdampers van jekoelsystemenregelmatig te laten reinigen. Deze delen vangen namelijk heel watomgevingsvuil op, wat leidt tot de ontwikkeling van schimmels en bacteriën.

Wanneer deze vervolgens in aanraking komen met de voeding die wordt bewaard inde koelruimte, heeft dit nare gevolgen voor de voedselveiligheid.

 

.

Info over reinigen verdampers

Feiten over Reinigen verdampers

Wat weten we nog over reingen verdampers.

Koelcellen en verdampers regelmatig laten reinigen door eengespecialiseerde firma is een absolute noodzaak voor het bekomen van eenoptimale hygiene en voedselveiligheid binnen je bedrijf.

Meer info over reinigen verdampers nu op www.valorservicesgroup.nl.

Tags

Hygiene Verbeteren Koelcellen | Koelsystemen Reinigen | Leveranciers Reinigen Verdampers Koelcellen | Reinigen Condensoren | Reinigen Verdampers Bedrijfsgebouw | Reinigen Verdampers Kantoor | Reinigen Ve |